Zoeken

Heeft u vragen?

Bekijk gerust onze veelgestelde vragen of neem hier contact op.

Meest gezocht

Over het keurmerk

https://www.planetproof.eu/over-het-keurmerk/

Certificeren

https://www.planetproof.eu/zakelijk/certificeren/

Producten

https://www.planetproof.eu/producten/

Gewasbeschermingsmiddelen

https://www.planetproof.eu/zakelijk/certificeren/plantaardig/

Onafhankelijk keurmerk voor duurzamere
producten

On the way to PlanetProof is een onafhankelijk keurmerk dat laat zien dat voedings- en sierteeltproducten duurzamer zijn geproduceerd.

Producten met dit keurmerk voldoen aan strenge eisen op het gebied van 8 thema’s en zijn een betere keuze voor natuur, klimaat én dier.

Het keurmerk is ontwikkeld en wordt beheerd door SMK.

 

Topkeurmerk

On the way to PlanetProof is er voor eieren, akkerbouw, groenten, fruit, sierteelt, zuivel en bewerkt en verwerkt voedsel en behoort volgens de Keurmerkenwijzer van Milieu Centraal tot de 12 topkeurmerken op het gebied van voeding.

Lees meer

Certificatieschema’s

Bekijken

International website

 

Go to site

Over het keurmerk

Lees meer

Volg het

laatste nieuws

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws over On the way to PlanetProof? Ontvang maandelijks de nieuwsbrief SMK Nieuws.

Schrijf u in via onderstaande knop.

On the way to PlanetProof

Aandeel areaal 2023 onder keurmerk On the way to PlanetProof

Het keurmerk On the way to PlanetProof bleef in 2023 werken aan het verduurzamen van de plantaardige, dierlijke en sierteelt sector, terwijl het aantal keurmerkhouders in Europa verder groeide. SMK, de stichting die het keurmerk ontwikkelt en beheert, deelt de groeicijfers van 2023.
Lees meer
On the way to PlanetProof

Wanneer zijn we 'PlanetProof'?

On the way to PlanetProof is een keurmerk voor landbouwproducten, die geproduceerd zijn met extra aandacht voor het klimaat, de natuur en het dier. Boeren en tuinders voldoen hiervoor aan bovenwettelijke eisen. Om inzichtelijk te maken waar de keurmerkhouders staan en in welke mate duurzaamheidsdoelen bereikt worden, hebben de Colleges van Deskundigen van SMK de ambitie van het keurmerk benoemd en tussentijdse doelstellingen vastgesteld voor elk van de duurzaamheidsthema’s. Er is een monitoringsprogramma ingericht om de actuele status en de voortgang op weg naar deze doelstellingen te volgen.
Lees meer