Zoeken

Heeft u vragen?

Bekijk gerust onze veelgestelde vragen of neem hier contact op.

Meest gezocht

Over het keurmerk

https://www.planetproof.eu/over-het-keurmerk/

Certificeren

https://www.planetproof.eu/zakelijk/certificeren/

Producten

https://www.planetproof.eu/producten/

Gewasbeschermingsmiddelen

https://www.planetproof.eu/zakelijk/certificeren/plantaardig/

SMK organiseert eerste On the way to PlanetProof Week 2021

Gepubliceerd op: 12 februari 2021

Dit jaar organiseert SMK voor de eerste keer de On the way to PlanetProof Week. In week 37, van 13 t/m 19 september, werken SMK, supermarkten, merkfabrikanten en andere ketenpartijen samen om aandacht te vragen voor duurzamere voedselproducten met het onafhankelijke keurmerk On the way to PlanetProof.

Tijdens de campagneweek worden consumenten extra bewust gemaakt dat ze met On the way to PlanetProof gemakkelijk een duurzamere keuze kunnen maken in de supermarkt. Producten die zijn gecertificeerd met On the way to PlanetProof zijn beter voor natuur, én milieu, én dier: aardappelen, groenten en fruit, een groot assortiment van zuivelproducten, zoals melk, yoghurt, boter, kaas, en eieren. Ook bloemen en planten komen steeds meer met het keurmerk beschikbaar.

On the way to PlanetProof is door het grote aanbod van diverse duurzamere producten één van de grootste topkeurmerken* in de Nederlandse supermarkten. Dit is een enorme duurzaamheidsprestatie van de hele keten en de consument: Samen met boeren, supermarkten, én consumenten, zijn we On the way to PlanetProof!

 

Lees hier meer over de On the way to PlanetProof Week, download logo’s of gebruik slogans.