Zoeken

Heeft u vragen?

Bekijk gerust onze veelgestelde vragen of neem hier contact op.

Meest gezocht

Over het keurmerk

https://www.planetproof.eu/over-het-keurmerk/

Certificeren

https://www.planetproof.eu/zakelijk/certificeren/

Producten

https://www.planetproof.eu/producten/

Gewasbeschermingsmiddelen

https://www.planetproof.eu/zakelijk/certificeren/plantaardig/

Arjan Stegeman nieuw lid College van Deskundigen Dierlijk

Gepubliceerd op: 23 maart 2021

Arjan Stegeman is een nieuw lid van het College van Deskundigen voor dierlijke producten van SMK. Hij is als hoogleraar Gezondheidszorg Landbouwhuisdieren van de Universiteit Utrecht actief in onderzoek, onderwijs en advisering. Op de faculteit Diergeneeskunde geeft hij leiding aan de afdeling die de landbouwhuisdierkant van de opleiding tot dierenarts verzorgt en doet onderzoek op de terreinen van diergezondheid, dierenwelzijn en One Health. In het onderzoek werkt hij interdisciplinair samen met diverse groepen binnen en buiten de faculteit. Een belangrijk deel van zijn tijd besteedt hij aan (inter)nationale maatschappelijke taken gerelateerd aan de dierhouderij en diergezondheid.

College van Deskundigen

SMK werkt met drie colleges van Deskundigen: voor non-food producten, plantaardige producten en dierlijke producten. De leden van de Colleges van Deskundigen hebben een diverse achtergrond, waardoor de verschillende maatschappelijke belangen worden vertegenwoordigd. Met elkaar stellen zij de eisen vast voor de certificatieschema’s van SMK. Dit gaat via een zorgvuldig en transparant proces.

Het College van Deskundigen voor dierlijke producten werkt aan de schema’s van On the way to PlanetProof zuivel en eieren, Maatlat Duurzame Veehouderij, Maatlat Schoon Erf