Zoeken

Heeft u vragen?

Bekijk gerust onze veelgestelde vragen of neem hier contact op.

Meest gezocht

Over het keurmerk

https://www.planetproof.eu/over-het-keurmerk/

Certificeren

https://www.planetproof.eu/zakelijk/certificeren/

Producten

https://www.planetproof.eu/producten/

Gewasbeschermingsmiddelen

https://www.planetproof.eu/zakelijk/certificeren/plantaardig/

Marie Christien Boll

Business Developer

Marie Christien Boll

Marie Christien Boll is sinds januari 2024 werkzaam bij SMK. Zij is verantwoordelijk voor de business development binnen SMK. Hierbij zal ze met alle teams intensief gaan samenwerken.

Marie Christien heeft Internationale Bedrijfskunde gestudeerd in Maastricht. Tijdens haar studie heeft ze internationale ervaring opgedaan in de UK bij Akzo Nobel, waarbij de eerste stappen werden gezet in werkervaring binnen de retail. Na haar studie is ze bij Ahold begonnen, waar ze in heel veel verschillende rollen (categorie management, sourcing, analist) voor de verschillende operating companies van Ahold werkervaring heeft opgedaan. Duurzaamheid was daarin altijd een belangrijke pijler. Andere retailers waar Marie Christien actief is geweest zijn Blokker en Holland& Barrett. Hierbij waren leveranciersmanagement, categorie management en promotie de belangrijkste werkgebieden. En ook hier speelde duurzaamheid een belangrijke rol. De laatste jaren heeft zij bij Prime Retail&Trade solutions gewerkt, dit is een bedrijf dat softwareoplossingen ontwikkelt om de werkzaamheden van retailers op het gebied van de 4 P’s (Prijs, Promotie, Plaats en Product) makkelijker te maken.

De rode draad in haar carrière is retail hierdoor ziet ze de mogelijkheid om bij SMK een rol te spelen naar de verschillende stakeholders met haar retail achtergrond.

Mail Marie Christien LinkedIn