Zoeken

Heeft u vragen?

Bekijk gerust onze veelgestelde vragen of neem hier contact op.

Meest gezocht

Over het keurmerk

https://www.planetproof.eu/over-het-keurmerk/

Certificeren

https://www.planetproof.eu/zakelijk/certificeren/

Producten

https://www.planetproof.eu/producten/

Gewasbeschermingsmiddelen

https://www.planetproof.eu/zakelijk/certificeren/plantaardig/

Beeldbank

Soms zegt beeld meer dan 1.000 woorden. Om uw verhaal nog krachtiger over te laten komen, bieden we in onze beeldbank meerdere rechtenvrije foto’s aan.

Heeft u zelf een mooi beeld van uw product in de kas of buiten op het veld, van koeien in de wei of scharrelende kippen? Stuur het ons. Indien mogelijk graag met een korte toelichtende tekst. Dan ziet u uw afbeelding binnenkort terug op deze site.

Logo aanvragen

Wilt u het logo van On the way to PlanetProof toepassen? Via deze pagina kunt u met behulp van de logotool het logo met uw registratienummer aanvragen. Voor overig gebruik van het logo graag eerst contact opnemen met smk@smk.nl.

Gebruik van foto’s

Onderstaande foto’s zijn vrij van copyrights en te gebruiken voor artikelen over het keurmerk*. Klik op de titel om deze in hoge resolutie te downloaden.

Heeft u een foto die mag worden gebruikt? Stuur deze dan naar smk@smk.nl. 

*De foto’s mogen niet zonder toestemming worden gebruikt voor andere doeleinden dan ter ondersteuning van content over On the way to PlanetProof. Wilt u de foto voor een ander onderwerp gebruiken? Vraag hier dan goedkeuring voor.

Instructieblad

Hoe u het logo op de juiste wijze gebruikt, is te vinden in het instructieblad.

Download instructieblad