Zoeken

Heeft u vragen?

Bekijk gerust onze veelgestelde vragen of neem hier contact op.

Meest gezocht

Over het keurmerk

https://www.planetproof.eu/over-het-keurmerk/

Certificeren

https://www.planetproof.eu/zakelijk/certificeren/

Producten

https://www.planetproof.eu/producten/

Gewasbeschermingsmiddelen

https://www.planetproof.eu/zakelijk/certificeren/plantaardig/

Eieren bij Jan Linders On the way to PlanetProof

Gepubliceerd op: 23 juli 2021

Jan Linders Supermarkten gaat een unieke samenwerking aan met pluimveehouder Yverde en eierleveranciers Gebroeders van Beek. De supermarktketen zet zich in voor een assortiment van hoogwaardige vrije uitloopeieren. De eieren hebben het keurmerk On the way to PlanetProof en komen uit eigen streek.

De combinatie van de twee keurmerken Beter Leven en On the way to PlanetProof maakt ons assortiment bijzonder en duurzaam, aldus Category Manager Angelique Schreurs van Jan Linders. “Wij zijn de eerste supermarkt in Nederland die onder eigen label deze dubbel gecertificeerde vrije uitloopeieren gaan voeren. Extra bijzonder is dat vanaf nu álle vrije uitloopeieren in ons assortiment van deze leverancier komen, met bijbehorende streek- en duurzaamheidskeurmerken.”

Keurmerk On the way to PlanetProof

Middels deze nieuwe samenwerking geeft Jan Linders Supermarkten niet alleen een verdere invulling aan de streek-propositie, maar streven zij ook naar een beter dierenwelzijn en duurzaamheid binnen het assortiment. Yverde bouwde onlangs een volledig nieuwe, duurzame stal in het Limburgse Ysselsteyn. Alle vrije uitloopeieren in het assortiment van Jan Linders zullen dan ook afkomstig zijn van deze stal.

Yverde voldoet met het behalen van het certificaat voor On the way to PlanetProof aan eisen op verschillende thema’s, zoals dierenwelzijn- en gezondheid en energie & klimaat. Met dit onafhankelijke keurmerk toont Yverde aan dat de eieren zowel verantwoord als duurzaam geproduceerd worden. Het is daarmee de betere keuze voor natuur, klimaat en dier.