Zoeken

Heeft u vragen?

Bekijk gerust onze veelgestelde vragen of neem hier contact op.

Meest gezocht

Over het keurmerk

https://www.planetproof.eu/over-het-keurmerk/

Certificeren

https://www.planetproof.eu/zakelijk/certificeren/

Producten

https://www.planetproof.eu/producten/

Gewasbeschermingsmiddelen

https://www.planetproof.eu/zakelijk/certificeren/plantaardig/

Léa Robbes

Projectleider

Léa Robbes

Léa Robbes is sinds augustus 2023 werkzaam bij SMK. Als projectleider binnen het team Plantaardige Agroketens werkt zij aan de verdere ontwikkeling en toepassing van het certificatieschema On the way to PlanetProof voor plantaardige producten. 

Léa heeft Plantenwetenschappen met als specialisatie zaadproductie en technologie aan de Universiteit van Angers (Frankrijk) gestudeerd. Tijdens haar studie en stages heeft zij zich gefocust op interacties tussen planten en micro-organismen. Na het afstuderen heeft Léa gewerkt bij Syngenta Seeds, Dümmen Orange, GroentenFruit Huis, de NVWA en Naktuinbouw, waar ze projecten heeft gecoördineerd, informatie en data heeft geanalyseerd, en advies heeft gegeven aan professionals. Hierbij heeft zij ervaring opgedaan op het gebied van plantgezondheid en duurzaamheid binnen de plantaardige sector. 

Zij ziet haar werkzaamheden voor SMK als een mooie kans om samen met alle betrokken partijen bij te dragen aan de noodzakelijke transitie naar een duurzaam voedselsysteem.

Mail Léa LinkedIn